Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Σκόπια: Αλβανός δήμαρχος υποστηρίζει την εκλογή Αλμπίν Κούρτι στο ΚοσσυφοπέδιοΣεπτέμβριος 16, 2019. 20:52

Ο δήμαρχος της πόλης Γκόστιβαρ της Βόρειας Μακεδονίας, Άρμπεν Ταραβάρι πιστεύει ότι εάν στο Κοσσυφοπέδιο κερδίσει το Κίνημα της Αυτοδιάθεσης και ο Αλμπίν Κούρτι, θα έρθει μια νέα εποχή για τους Αλβανούς.«Η αλβανική άνοιξη έχει αρχίσει», είπε χαρακτηριστικά.


Μετά την επίσκεψη του Κούρτι στο Γκόστιβαρ, ο Ταραβάρι έγραψε στο προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα ένα σημείωμα με το οποίο προτρέπει τους Αλβανούς να ψηφίσουν την «Αυτοδιάθεση» και γράφει χαρακτηριστικά ότι θεωρεί τον Κούρτι ως «πανάκεια» για την θεραπεία της αλβανικής κοινωνίας του Κοσσυφοπεδίου και για την ευημερία όλων των Αλβανών.


Ο Ταραβάρι δεν δίστασε να σημειώσει ότι «οι κρατικοί θεσμοί του Κοσόβου εμπλέκονται με το έγκλημα.


«Ξεκινώντας από το Κοσσυφοπέδιο και συνεχίζοντας στη Βόρεια Μακεδονία, ξεκινά η δράση, ξεκινά η Αλβανική Άνοιξη! Για το λόγο αυτόν καλώ όλους τους Αλβανούς της Βόρειας Μακεδονίας να υποστηρίξουν την ‘Αυτοδιάθεση’ του Αλμπίν Κούρτι. Η νίκη θα είναι το μεγαλύτερο βήμα, μια νέα ημέρα για τους Αλβανούς», έγραψε ο Ταραβάρι.


[Σημείωση: Ο Αλμπίν Κούρτι είναι ο πολιτικός ιδεολόγος της ενοποίησης των Αλβανών]


lider.com.mk

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr