Οι Αμερικανοί εκπαιδεύουν Βαλκάνιους βουλευτές για την καταπολέμηση της διαφθοράς



Σεπτέμβριος 20, 2019. 22:20

Σκόπια.

Κοινοβουλευτικές αντιπροσωπείες της περιοχής των Βαλκανίων,  συμπεριλαμβανομένων βουλευτών της Βόρειας Μακεδονίας, βρίσκονται σήμερα στην Ουάσιγκτον για κατάρτιση στον τομέα της καταπολέμησης της διαφθοράς και της διαφάνειας που διοργανώνει το Διεθνές Ρεπουμπλικανικό Ινστιτούτο, γράφει το δημοσίευμα των Σκοπίων.



Η αντιπροσωπεία από τα Σκόπια, απαρτίζεται  από τους βουλευτές Αρτάν Γκρούμπι από το DUI,  τον Γκόραν Μισόσκι από το NSDP και την Λιλιάνα Κουζμάνοφσκα από το VMRO-DPMNE.


Ο αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου και βουλευτής από το  NSDP, ο Μισόφσκι,  πιστεύει  ότι είναι καλό που η σημερινή κυβέρνηση σε αντίθεση με κάποιες άλλες πρώην κυβερνήσεις δεν έβλεπε στην κοινωνία σκάνδαλα διαφθοράς.


Στο αμερικανικό ίδρυμα θα εκπαιδευτούν αντιπροσωπείες από διάφορα κόμματα της Βόρειας Μακεδονίας, της Σερβίας, της Αλβανίας και της Ρουμανίας, καθώς στις χώρες αυτές υπάρχει έξαρση διαφθοράς και η πρωτοβουλία χρηματοδοτείται  από αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.


Η εκπαίδευση θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.


tatkovina.info


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr