Ντοκιμαντέρ γερμανικής τηλεόρασης για την αλβανική μαφία






Σεπτέμβριος  29, 2019. 19:33


Η γερμανική τηλεόραση ZDF το βράδυ του Σαββάτου παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ 43 λεπτών, αφιερωμένο στην αλβανική μαφία, ένα θέμα που δημοσιεύεται στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.



Σύμφωνα με την ZDF

«Η αλβανική μαφία είναι μία από τις πιο φοβερές εγκληματικές οργανώσεις στον κόσμο. Τα όπλα, η εμπορία ανθρώπων και τα ναρκωτικά είναι μεταξύ των προσοδοφόρων επιχειρηματικών τους δράσεων», επισημαίνει το γερμανικό κανάλι.


Στο ντοκιμαντέρ ο  Γερμανός δημοσιογράφος (David Beriain) επισκέφθηκε την Αλβανία και έχει έρθει σε επαφή με μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Οι Αλβανοί μαφιόζοι μιλούν στην κάμερα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Τα μέλη της ομάδας αναφέρουν για το χασίς, την κοκαΐνη και την ηρωίνη, πως τα επεξεργάζονται τα συσκευάζουν και τα αποστέλλουν σε πολλές χώρες της Ευρώπης.


Ο δημοσιογράφος θα τονίσει στο ντοκιμαντέρ ότι «Οι δομές (της αλβανικής μαφίας) είναι σταθερά ριζωμένες σε παραδοσιακούς δεσμούς και ακολουθούν ένα εν ισχύει ισχυρό κώδικα τιμής,  που μέσα σε αυτόν υπάρχει και η εκδίκηση».


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr