Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας αρνήθηκε να συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΣκοπίωνΟκτώβριος 28, 2019. 19:33

Σκόπια.

Κατά την επίσκεψή του στην Αλβανία, ο πρόεδρος της χώρας συναντήθηκε με τον Αλβανό ομόλογό του, Ιλίρ Μέτα. 

Μετά όμως την κοινή συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ήρθε η πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, ακύρωσε ξαφνικά τη συνάντηση με τον Στέβο Πενταρόφσκι.Ο βουλευτής του αλβανικού κοινοβουλίου, του σλαβικού κόμματος «Μακεδονική Συμμαχία για την Ευρωπαϊκή Ένωση», Βασίλ Στεργιόφσκι, ο οποίος συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας, Στέβο Πενταρόφσκι, δήλωσε ότι θα ακολουθήσει συνάντηση  του προέδρου με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα.


Αλλά, μισή ώρα πριν την συνάντηση, το γραφείο του Αλβανού πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι ο Έντι Ράμα ακύρωσε τη συνάντηση με την εξήγηση: «Ο πρωθυπουργός έχει μια σημαντική συνάντηση».


Η ακύρωση της συνάντησης ενδεχομένως συνδέεται με την κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο προέδρων Μέτα και Πενταρόφσκι, δήλωσε ο Στεργιόφσκι χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, όπως σημειώνουν  τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr