Οι ξένες Υπηρεσίες δεν εμπιστεύονται τις αλβανικές αρχές



Οκτώβριος 1, 2019. 22:30


Η αντικατάσταση 137 κιλών κοκαΐνης με ρύζι στο λιμάνι του Πειραιά  στην Ελλάδα, πριν το φορτίο φθάσει στο Δυρράχιο, θέτει ερωτήματα για την εμπιστοσύνη των υπηρεσιών -εταίρων προς τις αλβανικές αρχές.



Κατά ειρωνικό τρόπο, παρόλο που τα δοχεία με τα ναρκωτικά ήταν υπό την επίβλεψη της αστυνομίας, ορισμένα από τα πακέτα αποσύρθηκαν από το λιμάνι και ο ύποπτος ως δράστης, ο Γκέντιαν Μαλίντι δεν άφησε ίχνος.


Η περίπτωση των 137 κιλών κοκαΐνης δεν είναι η μόνη περίπτωση κατά την οποία τα ναρκωτικά που προορίζονταν για την Αλβανία δεν έφθαναν ποτέ  ή τα αντικαθιστούσαν  πριν από την είσοδο στη χώρα.


Το δημοσίευμα σημειώνει ορισμένες τρανταχτές περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών από το 2011 μέχρι σήμερα,  τα οποία είχαν εντοπιστεί από ξένες υπηρεσίες ασφαλείας και είχε ειδοποιηθεί η αλβανική αστυνομία.


Αναφέρεται η αδράνεια της αλβανικής αστυνομίας στη σύλληψη των  διακινητών ή των εγκληματικών ομάδων που ανήκαν.


Περιγράφονται μεγάλες μεταφορές φορτίων  κοκαΐνης από την Κολομβία και τον Ισημερινό για τις οποίες είχαν συλληφθεί τυπικά ένα ή δύο άτομα …



kohajone.com



               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr