Συζήτηση στην αλβανική τηλεόραση: Ο Κατσίφας εκτελέστηκε κατόπιν αιτήματος της ελληνικής αστυνομίας



«Ο Ντρίταν Χίλα αποκαλύπτει τηλεφωνική κλήση: Ο Κατσίφας σκοτώθηκε κατόπιν αιτήματος της ελληνικής αστυνομίας», έχει τίτλο το αλβανικό δημοσίευμα

Οκτώβριος 30, 2019. 07:34


Ο δημοσιογράφος και πρώην διπλωμάτης Ντρίταν  Χίλα, προέβη σε 'θορυβώδη' δήλωση σήμερα (χθες) στην εκπομπή ‘360 μοίρες’/ «360 Gradë»του αλβανικού καναλιού «Ora News», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.



Ο πρώην διπλωμάτης δήλωσε ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας εκτελέστηκε από την αλβανική αστυνομία κατόπιν αιτήματος της ελληνικής αστυνομίας.


Όπως είπε, ο διευθυντής της ελληνικής αστυνομίας κάλεσε τον Αλβανό ομόλογό του και ζήτησε την εκτέλεση του Αλβανού πολίτη, ελληνικής ιθαγένειας.


«…Ο Κατσίφας σκοτώθηκε μετά από αίτημα της ελληνικής αστυνομίας γιατί δεν ήθελε να περάσει στην επικράτειά τους, γι’ αυτό δεν διαμαρτύρεται. Πήρε τον αστυνομικό μας διευθυντή και του είπε, παρακαλώ εκτελέστε τον, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε», δήλωσε ο Ντρίταν Χίλα, όπως σημειώνει η αλβανική “Kohajone”.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr