Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

Η συνάντηση Βούτσιτς- Μακρόν τελείωσε πίνοντας παλιό γαλλικό απόσταγμαΝοέμβριος 12, 2019. 17:21

Βελιγράδι/Παρίσι.

Η συνάντηση  μεταξύ των προέδρων της Σερβίας και της Γαλλίας έλαβε χώρα στο Μέγαρο  των Ηλυσίων. Ήταν η πρώτη συνάντηση μετά από ένα εορταστικό δείπνο στο Παρίσι.Ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς είναι στο Παρίσι, παραβρέθηκε σε δείπνο φιλοξενούμενος από τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.


Ο πρόεδρος της Σερβίας δημοσίευσε φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram μετά από την συνάντηση τετ α τετ  που είχε με τον πρόεδρο της Γαλλίας.


«Με Αρμανιάκ του 1914, τελειώσαμε μια  πολύ καλή συνομιλία μιας ώρας», έγραψε ο Βούτσιτς, ενώ προηγουμένως ευχαρίστησε τον Γάλλο πρόεδρο στο προφίλ του στο Instagram για τη θερμή υποδοχή.


«Αγαπητέ φίλε, σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή σας», έγραψε ο Σέρβος πρόεδρος  κάτω από μια φωτογραφία με τον Μακρόν.


Ο πρόεδρος Βούτσιτς πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στο Παρίσι και πραγματοποιεί διμερείς συνομιλίες με τον Μακρόν την Τρίτη.


Θα συμμετάσχει επίσης στη συζήτηση για τα 75 χρόνια των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και στην ομάδα «Απόψεις νεολαίας για τον πολυμερισμό», κατά τη διάρκεια της 40ης συνόδου της Γενικής Διάσκεψης της UNESCO.


Σερβικά ΜΜΕ


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr