Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Βούλγαρος πρωθυπουργός για Σκόπια: Αν επιμένουν ότι είμαστε φασίστες κατακτητές δεν θα τους υποστηρίξουμε!Νοέμβριος 21, 2019. 18:17

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ συναντήθηκε χθες βράδυ με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης της Βόρειας Μακεδονίας, Κρίστιαν Μίτσκοσκι, στη διάρκεια της συνάντησης του ΕΛΚ στο Ζάγκρεμπ.Κάλεσε τα Σκόπια να εγκαταλείψουν την αντιβουλγαρική ρητορική, εάν η χώρα επιθυμεί να ενταχθεί στην ΕΕ.


«Χθες το βράδυ μίλησα με τον  ηγέτη της αντιπολίτευσης Κρίστιαν Μίτσκοσκι. Η αντιβουλγαρική ρητορική που χρησιμοποιούν πρέπει να ξεχαστεί και να συνειδητοποιήσουν ότι είναι λανθασμένη.

»Εάν κάποιος από αυτούς λέει ότι οι Βούλγαροι είναι φασίστες κατακτητές, τότε δεν θα λάβουν βοήθεια από εμάς, επειδή δεν είμαστε κατακτητές και η ιστορία δεν θα αλλάξει. Δεν θα επιτρέψω ποτέ στη Βουλγαρία να δίδεται μια τέτοια ετικέτα», δήλωσε ο Μπορίσοφ, σύμφωνα με το Sputnik.


--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr