Ο Ντούλες ζητά συγνώμη για την υποστήριξη του Ράμα ως πρωθυπουργού



Νοέμβριος 2, 2019. 21:08


Ο ηγέτης του ΚΕΑΔ (PBDNJ) Βαγγέλης Ντούλες είπε ότι πρέπει να ζητήσει συγνώμη για το γεγονός ότι είχε υπογράψει ως πρωθυπουργό τον Έντι Ράμα.



«Είμαι ένας από τους υπογράφοντες του προέδρου Νισάνι να δώσει στον Ράμα την εντολή του πρωθυπουργού. Βλέποντας τα γεγονότα που συνέβησαν, πρέπει να ζητήσω συγνώμη», δήλωσε ο Ντούλες, σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα.


Ο άνδρας που διαχειρίζεται τον παράγοντα της ελληνική μειονότητας στην Αλβανία και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, ακολουθώντας πιστά τις πολιτικές της Αθήνας έκανε λάθος, υπήρξε μια κρίση με τον επικεφαλής της αλβανικής κυβέρνησης από την έναρξη της εδαφικής μεταρρύθμισης (αυτοδιοίκηση), μετά ακολούθησε το σχέδιο του ‘αφελληνισμού’ της Χειμάρρας,  και κατόπιν με την ανάληψη της δημαρχίας στην Χειμάρρα από ένα φιλο-αλβανό, όπως ο Γιόργκο Γκόρο, όπως έγινε στις εκλογές του 2015.


Ο Ντούλες έγινε εχθρός του Ράμα, αποφασίζοντας να κινηθεί σε συμμαχία με το Δημοκρατικό Κόμμα, αυτό που δεν είχε κάνει ποτέ, σημειώνει το tesheshi.com.


--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr