Σκόπια: Ο Γκεοργκιέφσκι ζητά να αποκλειστούν τα δύο μεγάλα κόμματα από τις εκλογές



Νοέμβριος 20, 2019. 21:24

Σκόπια.

Ο επικεφαλής του VMRO-NP, Λιούπτσο Γκεοργκιέφσκι ζητά από την Κρατική Εκλογική Επιτροπή να αποκλείσει τα δύο μεγάλα κόμματα, VMRO-DPMNE και SDSM, από τις εκλογές του Απριλίου του επόμενου έτους.



«Το VMRO-Λαϊκό Κόμμα,  ζητά από την Κρατική Εκλογική Επιτροπή να αποκλείσει από την επικείμενη εκλογική διαδικασία τα πολιτικά κόμματα VMRO-DPMNE και SDSM για παραβίαση του εκλογικού κώδικα, δηλαδή, για έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας εκτός της νόμιμης προθεσμίας.


Το VMRO- Λαϊκό Κόμμα, πιστεύει ότι τέτοιου είδους βήματα όχι μόνο καταστρέφουν το δημοκρατικό κλίμα και τη διαδικασία, αλλά και κάνουν διακρίσεις εναντίον μικρότερων πολιτικών κομμάτων, εσκεμμένα, εμπλέκοντας το κράτος σε μια άδικη προεκλογική διαδικασία ή εκστρατεία που θα πρέπει να ξεκινήσει περίπου είκοσι ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημέρα των εκλογών, σημειώνει στην ανακοίνωσή του το VMRO-NP.


zurnal.mk


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr