Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019

Αλβανία: Χασισοφυτείες με την άδεια της …αστυνομίαςΝοέμβριος 5, 2019. 20:48


«Αγρότες» στις περιοχές Λιμπράζντ και Ελμπασάν έπαιρναν …άδεια από τις τοπικές αστυνομικές αρχές για καλλιέργεια κάνναβης.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Shqiptaria τα αστυνομικά τμήματα είχαν καθορίσει και την τιμή. Έπαιρναν 50 χιλιάδες ευρώ για την καλλιέργεια 3.000 ριζών κάνναβης. 

Αυτό, τουλάχιστον, έγινε γνωστό  στο χωριό Όστρεν, από καλλιεργητή κάνναβης που πλήρωσε στον επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος Λιμπράζντ,  Μπεντρί Χασανάι,  το αναφερόμενο ποσό.


Στο Ελμπασάν εμπλέκονται ο επικεφαλής και οι υπάλληλοι του αστυνομικού τμήματος και ο φάκελος τους εστάλη για έρευνα στην εισαγγελία του Ελμπασάν.


Σύμφωνα με την Report TV ο φάκελος περιέχει στοιχεία που επιδεινώνουν τη θέση των ανώτερων αξιωματικών της αστυνομίας στο Λιμπράζντ. Αναφέρεται μάλιστα ότι οι «νόμιμες παρανομίες» έγιναν γνωστές όταν απαίτησαν από καλλιεργητή χασίς που φύτευσε λιγότερες ρίζες από τις 3 χιλιάδες, το ίδιο ποσό χρημάτων.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr