Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

Σκληρές συγκρούσεις του Στρατού της Συρίας με τουρκικό στρατό και μισθοφόρους


Νοέμβριος 15, 2019. 20:59


Από το πρωί, οι μονάδες του Συριακού Αραβικού Στρατού ήρθαν σε σκληρές συγκρούσεις εναντίον των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων και των μισθοφόρων τους από τις τρομοκρατικές οργανώσεις, στα περίχωρα του Αλ Μανάχ και γύρω από την Ταλ Ταμρ, βορειοδυτικά της Χασάκα, όπως σημειώνει το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της Συρίας.Σύμφωνα με το Sana «οι στρατιωτικές μονάδες έχουν εμπλακεί σε σκληρές συγκρούσεις με τις τουρκικές κατοχικές  δυνάμεις και τους μισθοφόρους τους που προέρχονται από τις τρομοκρατικές οργανώσεις».


Οι συγκρούσεις στη συνέχεια έλαβαν άλλη μορφή, αφού χρησιμοποιήθηκαν βαριά όπλα, ειδικά πυροβόλα όπλα προς τις οχυρωμένες θέσεις των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων και των τρομοκρατικών ομάδων .


Το δημοσίευμα σημειώνει ότι οι δυνάμεις του τουρκικού καθεστώτος και οι μισθοφόροι του κατέλαβαν χθες το χωριό Αρίσα στα περίχωρα της Ρας αλ Άιν, αφού έπληξαν το χωριό με βαριά  και μεσαία όπλα καθώς και με όλμους.


SANA


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr