Τίρανα: Αστέρια Ποδοσφαίρου Αλβανίας, Ιταλίας, Ελλάδας και Τουρκίας συναντιούνται στο Στάδιο ‘Air Albania’




Δεκέμβριος 29, 2019. 19:00

Τα εθνικά αστέρια της Αλβανίας, της Ιταλίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας θα συγκεντρωθούν στο στάδιο «Air Albania» στις 10 Ιανουαρίου.



Η εκδήλωση περιλαμβάνει γνωστά ονόματα τεσσάρων χωρών,  όπως του Τανλούκα Ζαμπρότα και του Σιμόνε Περότα, παγκόσμιοι πρωταθλητές της Ιταλίας το 2006, ή ο Χασάν Σας, ο οποίος ήταν ένας από τους ηγέτες της Τουρκίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 όπου κατατάχθηκε  στην τρίτη θέση καθώς και των γειτόνων μας που κέρδισαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004 υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Καραγκούνη.


Σύμφωνα με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας, η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει να δημιουργήσει μια παράδοση στο αλβανικό ποδόσφαιρο για να φέρει τους αθλητές πιο κοντά στα μεγάλα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου.


Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα θα προσφερθούν στις οικογένειες που επλήγησαν από το σεισμό της 26ης Νοεμβρίου.


Αυτό το τουρνουά διοργανώνεται από την Ένωση Ποδοσφαίρου με την πλήρη υποστήριξη της Αλβανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.


«Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και η Ένωση Ποδοσφαιριστών προσκαλούν όλους τους οπαδούς σε αυτό το αξιοσημείωτο φεστιβάλ, όπου θα εμφανιστούν  αγαπημένα ονόματα του ποδοσφαίρου που έγραψαν ιστορία. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από μουσική και τραγούδια μεγάλων ονομάτων της αλβανικής μουσικής» σημειώνει σε ανακοίνωση της η αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.


Προσθέτει ακόμη:  


«Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει δεσμευθεί να κατασκευάσει τουλάχιστον τρία σπίτια  ή περισσότερα για τους σεισμόπληκτους, ανάλογα από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν. Τα στοιχεία για την ανέγερση των σπιτιών έχουν ήδη αρχίσει».


hashtag.al


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr