Οι ΗΠΑ έστειλαν εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους στην Αλβανία



Δεκέμβριος 23, 2019. 19:53

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μία από τις πολλές χώρες που βρίσκονται κοντά στην Αλβανία, μετά τον τραγικό σεισμό της 26ης Νοεμβρίου, όπου έχασαν τη ζωή τους 51 άνθρωποι.



Οι ΗΠΑ δώρισαν  εξοπλισμό επείγουσας ανάγκης αξίας 330 χιλιάδων δολαρίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας στα Τίρανα,  ο εξοπλισμός απεστάλη στις αλβανικές ένοπλες δυνάμεις και περιλαμβάνει γεννήτριες, σκηνές, θερμαντικά στοιχεία και άλλο εξοπλισμό που θα βοηθήσει τους ανθρώπους που ζούνε στις σκηνές.


«Σήμερα η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δώρισε πάνω από 330 χιλιάδες δολάρια στις Αλβανικές Ένοπλες Δυνάμεις για εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης για την υποστήριξη των συνεχιζόμενων προσπαθειών μετά το σεισμό της 26ης Νοεμβρίου. 
Οι γεννήτριες, ο σκηνές, τα στοιχεία θέρμανσης και ο υπόλοιπος εξοπλισμός προσφέρονται βοήθεια έκτακτης ανάγκης. Οι ΗΠΑ στέκονται στο πλευρό της Αλβανίας» σημειώνει η Αμερικανική Πρεσβεία.


Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μία από τις πολλές χώρες που συμπαραστέκονται στην Αλβανία, μετά τον καταστροφικό σεισμό του Νοεμβρίου.


Η Amazon βοηθά τους κατοίκους που επλήγησαν από το σεισμό


Η μεγαλύτερη εταιρεία εμπορίας προϊόντων ‘Amazon’ μέσω του Ιδρύματος «Γουικέντ»- The Weekend Foundation,  έχει φέρει στην Αλβανία 5 φορτηγά με βοήθεια στις οικογένειες  των σεισμόπληκτων.


Ο υπεύθυνος του ιδρύματος αυτού, Άρμπεν Χαϊντάρι δήλωσε ότι η βοήθεια είναι αξίας 240 χιλιάδων δολαρίων και αποτελείται από τα πιο αναγκαία πράγματα για τους άστεγους.

shqiptarja.com


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr