Έκκληση προς Εβραίους της Ευρώπης: Η Ευρώπη είναι καταδικασμένη. Φύγετε από εκεί!



Δεκέμβριος 4, 2019. 15:45

Τελ Αβίβ.

Ο Ισραηλινός ηθοποιός Χαρέλ Νόφ, έκανε έκκληση  προς τους Εβραίους της Ευρώπης, να φύγουν πριν είναι πολύ αργά.

«Σε όλους εσάς του Εβραίους αδελφούς μου εκεί στην Ευρώπη, όπου και αν βρίσκεστε: Εδώ και 2.000 χρόνια, ζείτε στο μίσος, περιφρονημένοι, ταπεινωμένοι, δαιμονοποιημένοι, διωγμένοι,  προγκροματοποιημένοι και ακόμη δολοφονημένοι  που λαχταρούσατε μια  ανεξάρτητη πατρίδα, την υποσχόμενη γη του Ισραήλ και της Ιερουσαλήμ.


«Ακούστε λοιπόν: 

Το καταφέραμε, είμαστε εδώ! 

Και το ερώτημα είναι γιατί εσείς είσαστε εκεί; Η ζωή σας εκεί στην Ευρώπη είναι πιο ευτυχισμένη και ευχάριστη;


Δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι η Ευρώπη αλλάζει ταχύτατα  προς το χειρότερο και ότι δεν είναι πλέον ασφαλής για τους Εβραίους της, ότι πρέπει να αποκρύβετε την ταυτότητά σας  για την ασφάλειά σας! Είναι αυτή η ζωή που επιθυμείτε για τα παιδιά σας;


Οι πολιτικοί μας μπορεί να μην μπορέσουν αν σας πουν την αλήθεια λόγω των ευαίσθητων σχέσεων του δούναι και λαβείν  μεταξύ των κυβερνήσεων, αλλά μπορώ εγώ να σας το πω γιατί δεν χρωστάω σε κανέναν.


Ευχαριστώ που με ακούσατε, η Ευρώπη είναι καταδικασμένη, να φύγετε, να την εγκαταλείψετε, να έρθετε στο Ισραήλ, να έρθετε στην πατρίδα σας, θα σας χρειαστεί και θα την χρειαστείτε. Είμαστε ένα ακμάζον έθνος και μαζί, το φως μας σύντομα θα λάμψει στον κόσμο φωτεινό και καθαρό.


Για αυτό «לשנה הבאה בירושלים‎»/ «Τον επόμενο χρόνο στο Ισραήλ»- κάντε το πράξη.






israelnationalnews.com


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr