Άλλα λιβυκά ΜΜΕ: Διαψεύδουν ότι ο αλ Σαράτζ έφυγε από τη χώρα- βρίσκεται σε φόρουμ στο Κατάρ…



Δεκέμβριος 14, 2019. 21:08

Πόλεμος πληροφόρησης και παραπληροφόρησης διεξάγεται στα λιβυκά μέσα ενημέρωσης.
Μετά το δημοσίευμα της libya24.tv, βγήκε η προσκείμενη στην κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας «Jana-ly.co» που διαψεύδει τα περί φυγής από τη Λιβύη του Φαγιέζ αλ Σαράτζ, σημειώνοντας ότι βρίσκεται σε φόρουμ στην Ντόχα.



Όπως αναφέρεται «ο πρόεδρος του προεδρικού Συμβουλίου που διορίστηκε από τη διεθνή κοινότητα, Φαγιέζ αλ Σαράτζ συμμετείχε σήμερα, Σάββατο, στο Φόρουμ της Ντόχα που διοργάνωσε το Κατάρ ως μια φόρμα διαλόγου, που συγκεντρώνει επικεφαλής και ηγέτες των πολιτικών και διαμορφωτών της πολιτικής σε όλον τον κόσμο για να προτείνει καινοτόμες και εφαρμόσιμες λύσεις σε πολλά θέματα».


Μάλιστα, το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο πρόεδρος του Προεδρικού Συμβουλίου, ο οποίος διορίστηκε από τη διεθνή κοινότητα (επαναλαμβάνεται), Φαγιέζ αλ Σαράτζ, συναντήθηκε με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, στο περιθώριο της συμμετοχής τους στο φόρουμ της Ντόχα παρουσία του υπουργού Εξωτερικών Μουχάμαντ Ταχίρ Σιάλα.


Οι δύο πλευρές συζήτησαν πρακτικά βήματα για την εφαρμογή του Μνημονίου Συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο χώρες για τη συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας και για τον καθορισμό των τομέων θαλάσσιας αρμοδιότητας στη Μεσόγειο.


jana-ly.co


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr