Έκτακτη συνάντηση οκτώ χωρών της ΕΕ στις Βρυξέλλες για την Αλβανική Μαφία



Δεκέμβριος 8, 2019. 20:50

«Η αλβανική μαφία γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή- οι Αλβανοί τα πρώτα θύματα», είναι η επικεφαλίδα ενός τμήματος των βελγικών μέσων ενημέρωσης που αναφέρεται σε μια συνάντηση οκτώ κρατών της ΕΕ και της Αυστραλίας, που έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για εναλλακτικές λύσεις στην καταπολέμηση αυτής της εγκληματικής ομάδας», γράφει η αλβανική  Gazeta Telegraf.



Οι ειδικοί του Βελγίου χαιρέτισαν την Παρασκευή τους εταίρους τους για την καλύτερη αντιμετώπιση της απειλής των αλβανικών εγκληματικών οικογενειών.


«Γνωρίζετε το σήριαλ «Taken» που ξεκίνησε το 2008,  σχετικά με τις πρακτικές της αλβανικής μαφίας; Αυτές κατά μεγάλο βαθμό είναι πραγματικές», είπε ο Φρανσουά Φάρσι, δικαστικός διευθυντής της Ομοσπονδιακής Δικαστικής Αστυνομίας του Μον Τουρνέ, ειδικός στην αλβανική μαφία.


Την περασμένη εβδομάδα η Γενική Διεύθυνση της Δικαστικής Αστυνομίας του Βελγίου φιλοξένησε ειδικούς από την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία και την Αυστραλία για μια συνάντηση αφιερωμένη στην αλβανική μαφία.


telegraf.al


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr