Σκόπια: Ο Ζάεφ και η κυβέρνησή του καθαρίζουν την πόλη από τα σκουπίδια



Δεκέμβριος 14, 2019. 19:14

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η δράση καθαρισμού του περιβάλλοντος, η οποία είχε αναγγελθεί από τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ με τη συμμετοχή των μελών της κυβέρνησής του και υπαλλήλων του δημόσιου τομέα.



Πολλές χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι, μαζί με τον πρωθυπουργό, Ζόραν Ζάεφ  και όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης, σε συνεννόηση  με τους πολιτικούς ακτιβιστές, μάζεψαν σήμερα Κυριακή σκουπίδια και πεταμένα αντικείμενα, ως αποτέλεσμα της απόφασης της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, να αναπληρωθεί η 2α Ιανουαρίου που φέτος κηρύχθηκε αργία.


Ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας και μέλη του υπουργικού συμβουλίου του, καθώς και υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης, πραγματοποίησαν τη δράση στο δήμο Μπούτελ, στην περιοχή του δημοτικού σχολείου «Παναγιώτ Γκινόφσκι» και στη γειτονιά Μπούτελ.


Ο Ζάεφ δήλωσε ότι σκοπός αυτής της δράσης είναι να δοθεί η δυνατότητα στους υπαλλήλους της κρατικής διοίκησης από τα θεσμικά όργανα που εμπλέκονται στη δράση, να βοηθήσουν στη διατήρηση του περιβάλλοντος, ως καθήκον κάθε πολίτη να προάγει και να προστατεύει το περιβάλλον και τη φύση στην περιοχή του, στο δήμο του, όπως σημειώνει το  δημοσίευμα που επικαλείται κυβερνητική ανακοίνωση.





ako.mk
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr