Οι Αρμπερέσι της Καλαβρίας συνεισφέρουν στους σεισμοπαθείς της Αλβανίας



Δεκέμβριος 6, 2019. 20:19

Τίρανα.

Οι επικεφαλής των Αρμπερέσι  της Καλαβρίας και οι κοινότητες τους έχουν εκφράσει την αλληλεγγύη τους προς τον αλβανικό λαό, ο οποίος επλήγη από τον ισχυρό σεισμό της 26ης Νοεμβρίου 2019.



Ο αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Ταουλάντ Μπάλα, δημοσιοποίησε σήμερα ένα βίντεο με την κοινότητα Αμπερές της Ιταλίας, η οποία δεσμεύθηκε να συνεισφέρει στην Αλβανία.


Εξέφρασαν τη συμπάθειά τους προς τους τραυματίες και την αλβανική κυβέρνηση, λαμβάνοντας τη δέσμευση να συμπεριλάβουν στους προγραμματισμούς των δήμων εισφορά σε μετρητά.


Επίσης, δεσμεύθηκαν να συγκεντρώσουν χρήματα ανοίγοντας έναν τραπεζικό λογαριασμό, ο οποίος θα διατεθεί στην ολοκλήρωση των τελικών σχεδίων στην Αλβανία.


 «Προσφέρουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε μαθητές και νέους που έχουν ανάγκη από τις περιοχές που επλήγησαν από το σεισμό, να οργανώσουμε φιλανθρωπικές δραστηριότητες σε συνεργασία με συλλόγους και καλλιτέχνες Αρμπερέσι και να ευαισθητοποιήσουμε τους κατοίκους της Καλαβρίας να συνεισφέρουν δωρεές», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, όπως σημειώνει το αλβανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ATA.



Το βίντεο:



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr