Ο Ζάεφ σε σερβική TV: Η πρώτη μου γκόμενα ήταν Σέρβα



 Δεκέμβριος 23, 2019. 18:51


Τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων σχολιάζουν τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ στο σερβικό τηλεοπτικό κανάλι ‘Pink’.



Ο Ζάεφ είπε ότι έχει πολλά θετικά πράγματα από τη Σερβία, όπως και της πρώτης φίλης του.

«Πέρασα μεγάλο μέρος της νιότης μου στη Σερβία. Βρισκόμουν στην αγορά Καλίνιτς στο Βελιγράδι και στη συνέχεια στο Γκόρνγι Μιλάνοβατς, όπου πουλούσα γεωργικά προϊόντα. Εκεί γνώρισα και την πρώτη μου γκόμενα. Το λέω αυτό με θετικό ανθρώπινο τρόπο, γιατί μόνο με θετικά  πράγματα συνδέομαι με τη Σερβία.


«Πραγματοποίησα την πρώτη μεγάλη επιχειρηματική μου συμφωνία με την ‘Αλέβα’ από το Χόργκος και πώλησα αποξηραμένο πιπέρι που στη συνέχεια μεταποιήθηκε και εξήχθη στην Ουγγαρία.


Κάναμε μεγάλες επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο, με την Μερίνα Κρούσεβατς, την Γκλασγουέρ Παρασίν.  Απέκτησα πολλούς φίλους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κατά την  οποία εργάστηκα ιδιωτικά με τις οικογενειακές και ιδιωτικές μου εταιρείες. Φυσικά, εξακολουθώ να έχω φίλους μέχρι σήμερα, όχι μόνο από τον ανώτατο πολιτικό επίπεδο, δήλωσε ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ στην εκπομπή «πρεμιέρα» της Pink TV, σύμφωνα με την ‘Βέτσερ’.


H κοινωνική επίσης ιστοσελίδα ‘Magazin’ των Σκοπίων αναφέρει ότι ο Ζάεφ εκτός από την προσωπική του ζωή στο Βελιγράδι αναφέρθηκε και στα επίκαιρα θέματα.


Μίλησε για την κατάσταση στην περιοχή, τους Αλβανούς στη Βόρεια Μακεδονία,  το νόμο περί των γλωσσών, τη Συμφωνία των Πρεσπών, το ακούσιο λάθος του για τον ‘μακεδονικό ύμνο’, τις προγραμματισμένες εκλογές.


Μάλιστα, παίζοντας και το προεκλογικό του χαρτί, ανέφερε ότι αν κερδίσει το VMRO-DPMNE τις εκλογές του ερχόμενου Απριλίου, ο επικεφαλής του, Χρίστιαν Μίτσκοσκι, θα ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και τη Συμφωνία Γειτονίας με τη Βουλγαρία.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr