Ματέο Σαλβίνι: Οι νόμιμοι Αλβανοί είναι αδελφοί και αδελφές μου





Ο Σαλβίνι δείχνει τις τρεις σημαίες και επικροτεί την αλβανική


Ιανουάριος 19, 2020. 20:37


Ο πρόεδρος της Λέγκα του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι, στη διάρκεια μιας ομιλίας του στην Εμίλια Ρομάνα, είδε έναν πολίτη στο πλήθος να κουνάει σε ένα στύλο τη σημαία της Ιταλίας, της Λέγκα και την αλβανική σημαία.



Έδειξε τότε με το χέρι του τη σημαία και ανέφερε στο πλήθος ότι οι Αλβανοί με κανονικά έγγραφα στην Ιταλία είναι αδελφοί και αδελφές.


«Κοιτάξτε πόσο όμορφη είναι αυτή η σημαία, εκτός από την τρίχρωμη, τη σημαία της Λέγκα,  είναι η αλβανική σημαία. Γιατί όποιος ήρθε από το εξωτερικό με την τακτική γραφειοκρατία στην Ιταλία, πληρώνει φόρους και απολαμβάνει το σεβασμό μας, είναι αδελφός μου, είναι αδελφή μου».


Φώναξε από το βήμα:

Ζήτω η μεταναστευτική κοινότητα, σεβαστή, ολοκληρωμένη και μορφωμένη. Η Ιταλία είναι το σπίτι σας. 

Έχουμε απηυδήσει με τους εμπόρους ναρκωτικών, τους νταβατζήδες και την πορνεία. Για αυτούς έχουμε ένα εισιτήριο μονής κατεύθυνσης για να επιστρέψουν από εκεί που ήρθαν», δήλωσε ο Σαλβίνι.


Ο Ματέο Σαλβίνι ήταν μέλος της ιταλικής κυβέρνησης πριν από λίγους μήνες, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε στην αντιπολίτευση.


shqiptarja.com


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr