Ο Αλ Ναγίντ και ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών συζήτησαν τα αποτελέσματα της διάσκεψης του Βερολίνου



Ιανουάριος 22, 2020. 22:37

Ο πρόεδρος της Λιβυκής Ακαδημίας για Προχωρημένες Σπουδές Δρ Αλέφ αλ Ναγίντ, συζήτησε με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια τις εξελίξεις στη Λιβύη, τα αποτελέσματα της διάσκεψης του Βερολίνου και τα αποτελέσματα της στο εγγύς μέλλον.



Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην ελληνική πρωτεύουσα, Αθήνα, όπου συζητήθηκαν η περιφερειακή κατάσταση και οι τελευταίες εξελίξεις στη λιβυκή αρένα.


Ο Αλ Ναγίντ τόνισε την ανάγκη να αξιοποιηθεί η θετική εξέλιξη των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κοινοβουλίου της Λιβύης, της κυβέρνησης της Λιβύης και της ηγεσίας του εθνικού στρατού, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του.


Στο τέλος της συνάντησης συζητήθηκε ο κύριος ρόλος που διαδραμάτισαν τα κέντρα μελέτης στην προώθηση της κοινής εργασίας και συντονισμού μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης.


Ο Ναγίντ ενημέρωσε με χαρά τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών για τις ακαδημαϊκές συμφωνίες που υπέγραψε η Λιβυκή Ακαδημία Σπουδών.


Libyas Channel- 21/1/2020
--
A.B.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr