Λιβύη: Αντιπροσωπεία των φυλών ενημερώθηκαν για τη Διάσκεψη του Βερολίνου





Ιανουάριος 20, 2020. 18:55

Βεγγάζη.

Τη Δευτέρα, ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Ακίλα Σάλεχ, δέχθηκε αντιπροσωπεία από τις φυλές,  από τη νότια Λιβύη,  με τον πρόεδρο και τα μέλη του ανώτατου συμβουλίου των φυλών της πόλης Ταρχούνα (από την περιοχή Μουρκούμπ- 65 χιλιόμετρα νότια-ανατολικά της Τρίπολης).



Ο Ακίλα Σάλεχ ενημέρωσε τους επικεφαλής των φυλών για τα αποτελέσματα της Διάσκεψης του Βερολίνου, σύμφωνα με τον υπεύθυνο για τα μέσα ενημέρωσης στην προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων Φατί Αμπντέλ Καρίμ αλ Μαρίμι, ο οποίος τόνισε την προτεραιότητα του ιδρύματος στην  ενότητα της χώρας και την απελευθέρωσή της από την τρομοκρατία.


Ο Αλ Μαρίμι πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος και τα μέλη του Ανώτατου Συμβουλίου των φυλών Ταρχούνα επιβεβαίωσαν την υποστήριξή τους τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου και στον Εθνικό Στρατό της Λιβύης, υπό την ηγεσία του αρχιστράτηγου Χαλίφα Χαφτάρ και κάλεσαν τους σεΐχηδες και τους πρεσβυτέρους της Λιβύης να συναντηθούν στην Ταρχούνα κατά την προσεχή περίοδο.



alwasat.ly


--
Α.Β.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr