Σύρος ταξιδιώτης διάνυσε ιππεύοντας 6 χιλιάδες χιλιόμετρα από τη Δαμασκό στη Μόσχα



Φεβρουάριος 7, 2020. 20:26

Ένας Σύρος ταξιδιώτης, ο Αντνάν Αζάμ, ταξίδευε επί δέκα μήνες έφιππος καλύπτοντας  6000 χιλιόμετρα, από τη Δαμασκό στη Μόσχα.


Πέρασε από την Ιορδανία στο Ιράκ, έπειτα στο Ιράν κατόπιν στο Αζερμπαϊτζάν μέχρι τα ρωσικά εδάφη.


Ο Σύρος ταξιδιώτης είπε ότι το κίνητρο αυτού του μεγάλου ταξιδιού είναι για να αναγνωριστεί ο ρόλος των κρατών που υποστήριξαν τη χώρα του στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.


Πρόσθεσε επίσης ότι στόχος του ήταν να ενισχύσει τους φιλικούς δεσμούς μεταξύ της Συρίας και των κρατών αυτών, καθώς να επισημάνει τα κακά που έφεραν στο λαό της Συρίας οι επεμβάσεις ξένων χωρών.


Ο Αντνάν Αζάμ είπε ότι με το ταξίδι του αυτό ήθελε να τονίσει ότι ένα μέρος του εμφυλίου πολέμου στη Συρία συνδέεται άμεσα με την παραπληροφόρηση των διεθνών μέσων ενημέρωσης.


Αποκάλυψε, επίσης, ότι  έχει δημιουργήσει μια ταινία μικρού μήκους για τον εμφύλιο πόλεμο στη χώρα του για να τεκμηριώσει τα γεγονότα της σύγκρουσης.


Η ταινία του έχει μεταφραστεί στα περσικά, τα γαλλικά και τα ρωσικά και θα παιχτεί σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.


Ήδη, την έχουν δει Γάλλοι σε 50 γαλλικές πόλεις, στη Γενεύη και στις Βρυξέλλες, γράφει η αιγυπτιακή Sada El Balad.


Περισσότερα από χίλια τηλεοπτικά κανάλια παρουσίασαν ψεύτικα νέα για τη Συρία για να σχηματίσουν μια εχθρική γνώμη εναντίον της Συρίας, για να ανατραπεί το ισχύον κυβερνών σύστημα.


 Ο Αζάμ επέλεξε ένα αραβικό άλογο για να πραγματοποιήσει αυτό το κουραστικό ταξίδι, καθώς το άλογο είναι το σύμβολο της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας, γράφει η αιγυπτιακή Sada El Balad στην αγγλόφωνη έκδοσή της.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr