Παλαιστίνιος έφηβος σκοτώθηκε όταν πέταξε μολότοφ σε ισραηλινούς στρατιώτες




Φεβρουάριος 5, 2020. 20:50

Παλαιστίνιος έφηβος σκοτώθηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας, όταν έριξε μια βόμβα μολότοφ εναντίον των στρατιωτών στη διάρκεια συγκρούσεων στην Χεβρώνα, ανακοίνωσε ο στρατός.



Το θύμα αναγνωρίστηκε ως ο 17χρονος Μοχάμεντ αλ Χαντάντ από το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa, όπως σημειώνουν οι Times of Israel.


Σύμφωνα με ισραηλινό στρατό, ο αλ Χαντάντ έριξε βόμβα μολότοφ στους στρατιώτες στην είσοδο της οδού Σουχάντα στην πόλη της νότιας  Δυτικής Όχθης.


«Κατά τη διάρκεια της βίαιας ταραχής που έλαβε χώρα λίγο πριν στην πόλη της Χεβρώνας, οι  Ισραηλινοί στρατιώτες  είδαν να ρίχνει ένα κοκτέιλ Μολότοφ σε αυτούς. Ανταποκρίθηκαν με πυρά για να απομακρύνουν την απειλή», ανακοίνωσε ο στρατός.


Ο Ισραηλινός Στρατός έχει τεθεί σε ετοιμότητα στη Δυτική Όχθη από την περασμένη εβδομάδα, μετά τη δημοσίευση του σχεδίου του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για την επίλυση της ισραηλινο-παλαιστινιακής σύγκρουσης, όπως σημειώνεται.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr