Κοσσυφοπέδιο: Ο Αμερικανο-Εβραίος που ‘έκανε’ πρωθυπουργό τον Αλμπίν Κούρτι



Φεβρουάριος 5, 2020. 18:53

Ο Αρούν Σοντχάρι ήταν ένας από τους στρατηγικούς συνεργάτες του Αλμπίν Κούρτι στην τηλεοπτική επικοινωνία με τους πολίτες του Κοσσυφοπεδίου κατά τη διάρκεια της  προεκλογικής περιόδου.



 Ο Σοντχάρι, ο οποίος ήταν διευθυντής της ‘New Media Road’ στην προεκλογική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα για το 2008, εργάζεται τώρα -στην προεκλογική εκστρατεία- του Μπέρνι Σάντερς υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ.


Ο Αρούν Σοντχάρι, Αμερικανο-Εβραίος, ινδικής καταγωγής, εργάστηκε στην  προεκλογική εκστρατεία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και ήταν ο επίσημος δημιουργός βίντεο του Λευκού Οίκου (2009-2011), ήταν ένας από τους ανθρώπους που βοήθησαν το Κίνημα της Αυτοδιάθεσης του Κοσσυφοπεδίου στις πρόσφατες εκλογές, με αποτέλεσμα τη νίκη της Αυτοδιάθεσης και την εκλογή του Αλμπίν Κούρτι ως προέδρου της κυβέρνησης.


Ο Αρούν Σοντχάρι ήταν ένας από τους στρατηγικούς επικεφαλής του Κούρτι στην τηλεοπτική επικοινωνία με τους πολίτες του Κοσσυφοπεδίου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.


Ο Αρούν Σοντχάρι,  είναι 34 ετών, γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη (1974) από Ινδό πατέρα και Εβραία μητέρα, είναι γνωστός για την ικανότητά του στην τέχνη της πολιτικής κατά τις προεκλογικές περιόδους. Είναι ένα από τα πιο σημαίνοντα πρόσωπα στη σύγχρονη επικοινωνιακή πολιτική.


Μάλιστα, σήμερα, ο Σοντχάρι, δημοσίευσε φωτογραφίες του Αλμπίν Κούρτι κατά τη διάρκεια παρέλασης κοντά στην φρουρά των Δυνάμεων Ασφαλείας Κοσσυφοπεδίου- KSF, γράφοντας πως είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ένας καλύτερος κόσμος.

 Πρόσθεσε, ότι αυτό δεν το πίστευαν (ορισμένοι) ότι θα συνέβαινε στο Κοσσυφοπέδιο, εννοώντας την εκλογή του νέου πρωθυπουργού, γράφουν τα μέσα ενημέρωσης του Κοσσυφοπεδίου.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr