Σερβία: Το Twitter έσβησε το λογαριασμό του Βόισλαβ Σέσελι 
Φεβρουάριος 11, 2020. 08:28

Βελιγράδι.

Το Twitter ανέστειλε τη σελίδα του ηγέτη του Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος (SRS) Βόισλαβ Σέσελι για παραβίαση των κανόνων του κοινωνικού δικτύου.Δεν αναφέρονται συγκεκριμένοι λόγοι.
Τις τελευταίες ημέρες, ο πρώην διοικητής της μονάδας εθελοντών της Βοσνίας έχει αρχίσει μια έντονη συζήτηση με τους πολιτικούς του αντιπάλους και έχει γράψει σχόλια που, σύμφωνα με τις αντιδράσεις άλλων χρηστών του δικτύου, έχουν στοιχεία ομιλίας μίσους.


Έτσι, μεταξύ των άλλων, η βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος, Σάντρι Ράσκοβιτς Ίβιτς έγραψε επαίνους στον αείμνηστο δημοσιογράφο Ντράγκολιουμπ Ζαρκόβιτς,  ενώ ο ίδιος έγραψε ότι και οι «δύο είναι προδότες».


Ο επικεφαλής του κόμματος της Ράσκοβιτς Ίβιτς, ο Βουκ Γέρεμιτς χαιρέτισε την αναστολή του λογαριασμού του Σέσελι και ευχαρίστησε όλους όσους ανέφεραν το προφίλ του Σέσελι τις τελευταίες 24 ώρες, όπως σημειώνει η εφημερίδα του Βελιγραδίου ‘Politika’.


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr