15 ρωσικά αεροσκάφη στην Ιταλία- Στρατιωτικοί ιατροί στο Μπέργκαμο



Κλικ για το βίντεο


Μάρτιος 25, 2020. 10:14


Το δέκατο πέμπτο αεροσκάφος των Ρωσικών Αεροπορικών Δυνάμεων έφθασε στην Ιταλία για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της επιδημίας του κορωνοϊού COVID-19, όπως ανέφερε την Τετάρτη το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.



«Το 15ο  στρατιωτικό μεταφορικό αεροσκάφος IL-76  της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας με εξοπλισμό για μέτρα διάγνωσης και απολύμανσης παρείχε ειδικό εξοπλισμό και μέσα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού στην ιταλική αεροπορική βάση «Pratica di Mare», 30 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ρώμης», ανακοίνωσε το υπουργείο.


Όπως σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα, αυτοκινητοπομπή με ειδικό εξοπλισμό και με στρατιωτικούς ειδικούς από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αναχώρησε από την ιταλική αεροπορική βάση « Pratica di Mare », για το Μπέργκαμο στην περιοχή της Λομβαρδίας, όπου η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι πολύ δύσκολη.


«Στις 25 Μαρτίου, συνοδεία με ειδικό εξοπλισμό και με στρατιωτικούς ειδικούς του ρωσικού υπουργείου Άμυνας άρχισε να μετακινείται από την ιταλική στρατιωτική βάση «Pratica di Mare» στο Μπέργκαμο για να εκτελέσει καθήκοντα βοήθειας στην καταπολέμηση της εξάπλωσης της μόλυνσης από τον κορωνοϊό», ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr