Πρώην υπουργός Τουρκίας: Γιατί κρύβονται οι θάνατοι 3 πρακτόρων μας στη Λιβύη;



Μάρτιος 11, 2020. 21:30


Ο πρώην υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Τουρκίας, μέλος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Γιασάρ Οκουγιάν, κατήγγειλε ότι τρία μέλη της Mit- της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Τουρκίας που σκοτώθηκαν από την Εθνικό Στρατό της Λιβύης,  η κυβέρνηση απέφυγε να το δημοσιοποιήσει.



Ο Οκουγιάν δημοσίευσε φωτογραφίες των 3 Τούρκων πρακτόρων που σκοτώθηκαν στη Λιβύη σε εμφάνισή του στο τηλεοπτικό κανάλι «HalkTV», το οποίος ‘θόλωσε’ τις φωτογραφίες των θυμάτων, για την αποφυγή νομικών ζητημάτων για το πρόσωπό τους.


Αυτό έγινε, όπως σημειώνεται, μετά τη σύλληψη των διαχειριστών της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας «Wouda TV» λόγω της δημοσίευσης ειδήσεων σχετικά με την υπόθεση αυτή.


Ο Οκιγιάν, δήλωσε ότι οι σοροί των θυμάτων ήρθαν από τη Λιβύη στην Τουρκία σε άκρα μυστικότητα και η κυβέρνηση δεν το αποκάλυψε. 

Ρώτησε: «Γιατί η κυβέρνηση το κρύβει και για ποιο λόγο;»


Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ιστότοπος «Wouda TV» που δημοσίευσε στις 3 του μήνα νέα σχετικά με τα στοιχεία των μελών της υπηρεσίας πληροφοριών που σκοτώθηκαν στη Λιβύη, έπαψε να υπάρχει. Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας συνελήφθησαν από την τουρκική αστυνομία.


The Address | Benghazi – Libya


--

               


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr