Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Σκοπίων: Το πρώην ‘αιχμάλωτο’ κράτος έγινε λαμπρό παράδειγμα στην περιοχή



Μάρτιος 31, 2020. 12:40

Σκόπια.

Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα το οποίο καθοδηγείται από τον πρώην πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη νέα κατάσταση στη χώρα εν μέσω της πανδημίας.


«Σε μια περίοδο σοβαρής κρίσης της παγκόσμιας υγείας, η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας γράφει μια νέα ιστορία, μετά από πολλά χρόνια επιτυγχάνοντας έναν από τους στρατηγικούς στόχους της από το 1991.


Τώρα ότι οι πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας βρίσκονται δίπλα-δίπλα ,με τις πιο δυνατές και ισχυρότερες χώρες του κόσμου.


Η σημαία της Βόρειας Μακεδονίας κυματίζει με υπερηφάνεια μεταξύ των 29 μελών της οικογένειας της Βόρειας Ατλαντικής Συμμαχίας και όλοι οι πολίτες είναι σήμερα μάρτυρες της τεράστιας επιτυχίας μας, σε μόλις 2,5 χρόνια διακυβέρνησης, γεγονός που αποτελεί ακόμη μια αναγνώριση της υπεύθυνης και επιτυχημένης πολιτικής της SDSM, που καθοδηγείται από τον Πρόεδρο Zoran Zaev. 


Βγαίνοντας από μια αιχμαλωσία ( του VMRO-DPMNE) γινόμαστε σε ένα λαμπρό παράδειγμα στην περιοχή, ένας εταίρος του δημοκρατικού κόσμου, το οποίο εγγυάται το μέλλον μας, εξασφαλίζεται η εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της Βόρειας Μακεδονίας, που σημαίνει ακέραια και ασφαλή σύνορα και ειρήνη στο κράτος.


Η χώρα μας συνεχίζει την πορεία προς την επιτυχία, οικοδομώντας μια ακόμη καλύτερη κοινωνία και μια ακόμα καλύτερη ζωή για όλους τους πολίτες μας. 


Μια χώρα που θα παραμείνει ειλικρινής και καλός γείτονας σε όλες τις χώρες της περιοχής μας, ένα κράτος που θα ενισχύσει τις ικανότητές της και θα συνεργαστεί με όλους τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ σε παγκόσμιες ειρηνευτικές προκλήσεις, αναφέρει η ανακοίνωση, έπειτα από την επίσημη ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και την έπαρση της σημαίας της χώρας σε ιστό του Βορειοατλαντικού Συμφώνου, γράφει η Zurnal.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr