Τέτοβο: Οικογενειακή επιχείρηση κατασκευάζει και δωρίζει μάσκες για τον κορωνοϊό




Μάρτιος 21, 2020. 15:24

Τέτοβο- Βόρεια Μακεδονία.

Το στούντιο μόδας και εργαστήριο ραπτικής της οικογένειας 'Ιλιάζι', κατασκευάζει και διανέμει δωρεάν μάσκες προσώπου αυτές τις ημέρες για την προστασία από την επιδημία του κορωνοϊού.



Μάλιστα, ορισμένοι επιχειρηματίες έχουν δωρίσει κεφάλαια και πρώτες ύλες στην οικογενειακή επιχείρηση για να παρασκευάσουν όσες μάσκες μπορούν.


 Ήδη, αυτές τις ημέρες η επιχείρηση ‘Ιλιάζι’ διανέμει τις μάσκες προσώπου σε ανθρώπους που δεν έχουν χρήματα για αυτά τα έξοδα ή επειδή τις βρίσκουν πάρα πολύ δύσκολα.


«Η οικογενειακή επιχείρησή μας αποφάσισε να φτιάξει μάσκες λόγω του COVID-19. Η ιδέα ήρθε αυθόρμητα στην οικογένειά μου, υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται μάσκες, αλλά δεν έχουν χρήματα για να αγοράσουν ή δεν μπορούν να τις βρουν. Αυτός είναι ο λόγος που παράγουμε ο καθένας μας από 200 μάσκες για να τις δωρίσουμε», είπε ο Κρεσνίκ Ιλιάζι.


Θα προσθέσει ότι οι μάσκες  είναι 100%  από βαμβακερό ύφασμα, μπορούν να απολυμανθούν με σιδέρωμα. Από μέσα οι μάσκες έχουν θύλακα που μπορεί αν θέλει κάποιος να βάλει ένα υγρό μαντηλάκι για επιπλέον ασφάλεια.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr