(Βίντεο) - «Ιταλός πολιτικός έβγαλε τη σημαία της ΕΕ»



Απρίλιος 1, 2020. 21:25

«Αφού οι εταίροι της ΕΕ, όχι μόνο άφησαν την Ιταλία χωρίς υποστήριξη στο ύψος της επιδημίας του κορωνοϊού, αλλά ξόδεψαν και τη βοήθεια που προορίζονταν για αυτήν, καθώς στη χώρα κερδίζει δημοτικότητα η αφαίρεση των σημαιών της ΕΕ», γράφει ρωσικό δημοσίευμα.



Το κείμενο αναφέρει ότι ο αντιπρόεδρος της Ιταλικής Βουλής των Αντιπροσώπων, Φάμπιο Ραμπέλλι ανέβασε ένα βίντεο στη σελίδα του στο Twitter, στο οποίο φορώντας ιατρική μάσκα και γάντια βγάζει τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το γραφείο του.


Ο Ιταλός πολιτικός έγραψε κάτω από το βίντεο:


«Ένα μήνυμα προς αυτήν την Ευρώπη που άφησε την Ιταλία σε δύσκολες στιγμές. Η  Ευρώπη αποφασίζει εάν θέλει να συνεχίσει ή θέλει να διαλυθεί υπό το βάρος του γερμανικού εγωισμού».


Λίγο πριν εκφράσει τη διαμαρτυρία του, ο Ραμπέλλι απευθύνθηκε στην ηγεσία της ΕΕ με μια δήλωση ότι η Ένωση εδώ και καιρό απολαμβάνει την αδυναμία της Ιταλίας.


Σύμφωνα με τον Ιταλό αντιπρόεδρο, η χώρα «δεν θέλει να είναι σερβιτόρος», ενώ η Γερμανία και η  Γαλλία θα τρώνε αστακούς.


Μια τέτοια Ευρώπη στην οποία οι ισχυρότερες χώρες καταπιέζουν τις πιο αδύναμες, δεν έχει μέλλον.






--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr