Αχμέτ Νταβούτογλου: Όσοι θέλουν να έρθουν στο κόμμα μου δέχονται απειλές οι οικογένειές τους…



Απρίλιος 23, 2020. 16:50

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου, πρώην υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας και νυν επικεφαλής του «Κόμματος του Μέλλοντος» προέβη σε αξιοσημείωτες δηλώσεις, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.


«Δεν θα είχα δημιουργήσει το «Κόμμα του Μέλλοντος», εάν δεν πίστευα στην επιτυχία του. Είναι το κόμμα της εργασίας, του κόμμα του έθνους. Κάνω απαράμιλλη δουλειά, θα δείξω την αποφασιστικότητά μου», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή.


Ο Νταβούτογλου κατήγγειλε δημόσια ότι πολιτικά στελέχη που θέλουν να ενταχθούν στο νέο πολιτικό φορέα που ίδρυσε ο ίδιος και τα οποία θέλουν να γίνουν αντιπρόσωποι σε παραρτήματα του «Κόμματος του Μέλλοντος», οι οικογένειές τους δέχονται απειλές για τις κόρες και τους γιους τους.


«Ασκούν πιέσεις σε όσους θέλουν να γίνουν τοπικοί πρόεδροι, που θέλουν να γίνουν μέλη. Τους απειλούν λέγοντας: « Δε σκέφτεσαι την κόρη σου, το παιδί σου και εσύ θέλεις να κάνεις αυτή τη δουλειά;»



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr