Οι εγκλωβισμένοι στα αλβανικά σύνορα και οι εκπληκτικές δηλώσεις του Ράμα



Απρίλιος 8, 2020. 15:59


Για τους εγκλωβισμένους Αλβανούς στο ουδέτερο έδαφος των  ελληνοαλβανικών συνόρων, προέβη σε δηλώσεις ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.



Σε απάντηση ενός πολίτη που έγραψε ότι στις εκλογές ο Ράμα ναύλωνε λεωφορεία για να μεταφέρει δωρεάν ψηφοφόρους του από την Αθήνα, ενώ τώρα τους εγκλωβισμένους στα ελληνοαλβανικά σύνορα τους αγνοεί, δήλωσε ο Ράμα ότι «κανείς δεν έχει πεθάνει (στην αναμονή) και ότι δεν μπορεί να παραβιάσει τους κανόνες του πολέμου (κατά του κορωνοϊού).


Σημειώνει ακόμη ότι δεν ενδιαφέρεται για τις επόμενες εκλογές  και δεν τους υπολογίζει ως ψηφοφόρους.


Ο Αλβανός πολίτης ανέφερε ότι ο Έντι Ράμα δεν προστατεύσει την ζωή των μεταναστών, παρά μόνο η ελληνική αστυνομία τους πήγε μπουκάλια με νερό. 

«Έχετε απογοητεύσει ( κύριε Ράμα) όλους τους μετανάστες. Κάποτε βάζατε δωρεάν λεωφορεία (στις εκλογές) από την Αθήνα».


Ο Ράμα απαντά: «Κανείς δεν πέθανε  και κανείς δεν μπορεί να χλευάζει και να παραβιάζει τους κανόνες του πολέμου (κατά του κορωνοϊού)!


Όσον αφορά τις επόμενες εκλογές, δεν με ενδιαφέρει καθόλου και το σκέφτομαι καν,  στο νου μου έχω  πώς να προστατεύσω με κάθε τρόπο τις ζωές των ανθρώπων και δεν επηρεάζομαι από εκείνους που με καταριούνται και ότι δεν νοιάζομαι για αυτούς!»



--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr