Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Νέο μέτρο ανακοινώθηκε από τον Ράμα: Όποιος έρχεται στην Αλβανία ……θα πηγαίνει σε καραντίνα 14 ημερών σε ξενοδοχείο με δικά του έξοδα!


Απρίλιος 6, 2020. 14:54

Όποιος έρχεται στην Αλβανία, θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα για 14 ημέρες σε ξενοδοχείο, τα έξοδα του οποίου θα καλύπτονται από τον ίδιο.Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, ο οποίος επεσήμανε ότι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε  έξοδος από την επιτήρηση και όπως ανακοίνωσε θα γίνεται συστηματικά έλεγχος από την κρατική αστυνομία.


Σύμφωνα με τον Έντι Ράμα, εάν η κυβέρνηση δεν είχε λάβει μέτρα για να αποτρέψει την εξάπλωση του κορωνοϊού, θα υπήρχαν τουλάχιστον 3.000 άνθρωποι μολυσμένοι από τον ιό COVID-19 (φωτό άνω).


Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, τα σημερινά στοιχεία αποδεικνύουν ότι η Αλβανία κερδίζει αυτή τη μάχη και η υπάρχουσα κατάσταση είναι θετικότερη από το θετικό σενάριο που προέβλεπαν οι δομές.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr