Αλβανία: Έκκληση στους καταναλωτές να αγοράζουν αλβανικά προϊόντα



Απρίλιος 11, 2020. 19:19

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλιστικού Κόμματος (SP),  Ταουλάντ Μπάλα έκανε έκκληση στους Αλβανούς πολίτες να αγοράζουν  αλβανικά προϊόντα  κατά την δύσκολη αυτή περίοδο.



Σύμφωνα με τον Μπάλα, η Αλβανία θα κερδίσει τη μάχη με τον κορωνοϊό, προσθέτοντας ότι  οι Αλβανοί γνωρίζουν πως να είναι πατριώτες όταν πρόκειται για τη χώρα τους και όχι μόνο την Ημέρα της Ανεξαρτησίας.


«Η Αλβανία θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο, αλλά προσοχή, ο σεβασμός των κανόνων και των μέτρων που μας προστατεύουν από τον αόρατο εχθρό, πρέπει να συνεχισθεί μέχρι την τελευταία ημέρα. Δεν είμαστε πατριώτες μόνο στις 28 Νοεμβρίου, ή όταν τραγουδάμε πατριωτικά τραγούδια ή όταν η εθνική μας ομάδα κερδίζει, είμαστε πατριώτες, ακόμη και όταν πρέπει να κάνουμε τα καθήκοντά μας για την πατρίδα, τους ανθρώπους και ο ένας προς τον άλλον.


» Έχω άλλη μια ανησυχία σχετικά με τον οικονομικό πόλεμο. Οι Αλβανοί αγρότες έχουν παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα αυτό το χρόνο και  εσύ που πηγαίνεις να ψωνίσει για την οικογένειά σου,  παρακαλώ αγόρασε τα αλβανικά μας προϊόντα. Σε καλώ να αγοράζει προϊόντα ‘made in Albania’, είπε ο Μπάλα.


Επιπρόσθετα, η Albanian Daily News σημειώνει ότι το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν της Αλβανίας κατά το 2020 θα μειωθεί κατά 1,4%, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr