Σκότωσαν δύο Κούρδους αντάρτες οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας στο Ντιγιαρμπακίρ (βίντεο)



Απρίλιος 16, 2020. 19:01

Σε ‘αντιτρομοκρατικές’ επιχειρήσεις που διεξήχθησαν στην περιοχή Λίτζε και Ντιγιαρμπακίρ οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν δύο Κούρδους αντάρτες του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος- PKK, όπως σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διοικητή  του Ντιγιαρμπακίρ η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία με το θάνατο δύο ‘τρομοκρατών’ Κούρδων ενώ συνελήφθησαν άτομα τα οποία τους φιλοξενούσαν.


Όπως σημειώνεται σε συνέχεια της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης εντοπίστηκε ένα καταφύγιο το οποίο χρησιμοποιούνταν τον χειμώνα και καταστράφηκε. Στο καταφύγιο βρέθηκε αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός συνδεδεμένος με ψηφιακό ρολόι  σε πλαστικό κουβά που καταστράφηκε με ασφάλεια στο χώρο του από την ειδική ομάδα της στρατοχωροφυλακής.


Κατασχέθηκαν, ακόμη, 3 πυρομαχικά εκτοξευτή πυραύλων, εκατοντάδες μπαταρίες διαφόρων μεγεθών, ηλεκτρικά καλώδια, 100 κιλά τροφίμων, πολλά ρούχα, ιατρικά υλικά κλπ.









--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr