Επιθέσεις στο δήμαρχο Φοινικαίων: Έσκισαν τα ελαστικά και έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου του


 Απρίλιος 9, 2020. 17:03

Ελληνική Μειονότητα Αλβανίας


Ο δήμαρχος Φοινικαίων, Χρήστος Κίτσος, ισχυρίζεται ότι έγιναν επιθέσεις εναντίον του από άγνωστα άτομα, προκειμένου να του προξενήσουν βλάβη, τα οποία δεν έχουν ακόμη προσαχθεί στη δικαιοσύνη, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.



Μέχρι στιγμής, σημειώνει το δημοσίευμα, δεν έχει εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από την αλβανική αστυνομία,  σχετικά με την υπόθεση, ενώ ο δήμαρχος δημοσίευσε στο Facebook δύο εγκληματικές επιθέσεις εναντίον του.


Καταγγέλλει ότι ορισμένα άτομα έσκισαν τα ελαστικά του οχήματός του και έκοψαν τα φρένα.
Τα σχισμένα ελαστικά βρέθηκαν από τον ίδιο των Κίτσο, ενώ η κοπή των ντιζών πέδησης ανακαλύφθηκε 4 ημέρες μετά.


Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στην πόλη Άγιοι Σαράντα, ενώ το το είχαν ανοίξει χωρίς να παραβιάσουν τις κλειδαριές του αυτοκινήτου.

Ο Κίτσο γράφει ότι στην έκθεση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι οι δράστες είχαν εγκληματική πρόθεση και ότι έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.



ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑΙΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΙΤΣΟΥ
Πριν μερικές ημέρες άγνωστοι μαχαίρωσαν τα λάστιχα και έκοψαν τις ντίζες (συρματόσχοινα) των χειρόφρενων του αυτοκινήτου του δημάρχου Φοινικαίων κύριου Χρήστου Κίτσου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στην πόλη των Αγίων Σαράντα. Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας οι κακοποιοί φαίνεται να είχαν εγκληματική σκοπιμότητα γι’ αυτό η έρευνα γίνεται εξονυχιστική να βρεθούν οι δράστες, οι οποίοι είχαν ανοίξει χωρίς να παραβιάσουν τις κλειδαριές του αυτοκινήτου. Ενώ τα σκασμένα λάστιχα διαπιστώθηκαν αμέσως από τον ίδιο το δήμαρχο, οι κομμένες ντίζες ανακαλύφθηκαν μετά από τέσσερις ημέρες.

--



               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγήςhttp://www.echedoros-a.gr