Η Τσεχία δωρίζει ένα εκατομμύριο προστατευτικές μάσκες στα Σκόπια




Ο Μπουγιάρ Οσμάνι στην παραλαβή της δωρεάς της Τσεχίας στο αεροδρόμιο των Σκοπίων

Απρίλιος 10, 2020. 19:41

Σκόπια.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Μπουγιάρ Οσμάνι, με το ρόλο του εθνικού συντονιστή για τη διανομή της εξωτερικής βοήθειας στη Βόρεια Μακεδονία, παρέλαβε σήμερα ένα εκατομμύριο προστατευτικές μάσκες, μια δωρεά από την Τσεχική Δημοκρατία, ως βοήθεια στη χώρα για την αντιμετώπιση του Covid-19.



Κατά την παραλαβή της ιατρικής βοήθειας στο αεροδρόμιο, ο Οσμάνι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον πρέσβη της Τσεχικής Δημοκρατίας και σε ολόκληρο τον τσέχικο λαό για την υποστήριξη, η οποία έρχεται την κατάλληλη στιγμή και για τον σωστό σκοπό- τον αγώνα κατά του κορωνοϊού.


«Η σημερινή δωρεά όχι μόνο θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά και επιτυχώς τον Covid-19, αλλά και η συμβολική εκδήλωση της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, μας κάνει πιο δυνατούς και μας ενθαρρύνει όχι μόνο να νικήσουμε τον κορονοϊό και την επιδημία αυτή, αλλά, να βγούμε από αυτή την κρίση περισσότερο ενωμένοι, πιο αλληλέγγυοι, με μια λέξη ισχυρότεροι», είπε ο Οσμάνι, σύμφωνα με το Makfax.


--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr