Αλβανία: Η Ένωση Αποφοίτων στην Τουρκία μοίρασε βοήθεια σε πολίτες



Μάιος 16, 2020. 21:34


Με αφορμή το Ραμαζάνι, η Ένωση Αποφοίτων στην Τουρκία με την υποστήριξη της «Τουρκικής Προεδρίας στο Εξωτερικό και των Πλησιέστερων Κοινοτήτων’,  οργάνωσε τη διανομή πακέτων τροφίμων σε άτομα που έχουν ανάγκη στα Τίρανα.



Η Ένωση Αποφοίτων στην Τουρκία οργάνωσε την Πέμπτη τη διανομή πακέτων τροφίμων για άτομα που έχουν ανάγκη στα Τίρανα, ενώ η βοήθεια θα συνεχίσει να διανέμεται σε άλλες πόλεις της χώρας.


Ο Τούρκος πρέσβης στα Τίρανα, Μουράτ Αχμέτ Γιορούκ , ήταν επίσης παρών κατά τη διανομή της βοήθειας στα Τίρανα. 3.500 πακέτα τροφίμων για οικογένειες που έχουν ανάγκη σε διάφορες πόλεις.


«Η Ένωση Αποφοίτων στην Τουρκία είναι μια Ένωση που ιδρύθηκε και υποστηρίχθηκε από την Τουρκική Προεδρία, η οποία συγκεντρώνει όλους τους Αλβανούς που έχουν αποφοιτήσει στην Τουρκία. Αυτή η ένωση δεν αρκείται μόνο σε εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως βλέπουμε σήμερα διανέμει ανθρωπιστική βοήθεια», είπε ο Τούρκος πρέσβης.


Πρόσθεσε ότι «Η Ερυθρά Ημισέληνος της Τουρκίας παρέδωσε 1,5 τόνους ιατρικής βοήθειας στον Αλβανικό Ερυθρό Σταυρό μέσω εντολής του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν», τονίζοντας ότι η Τουρκία προσπαθεί να διανείμει ευγένεια και αλληλεγγύη στην Αλβανία, στα Βαλκάνια και σε όλες τις χώρες του κόσμου.




--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr