Τα κονόμησε ο Αλβανός που δήλωσε «Έλληνας» και μετά τα …γύρισε



Ιούνιος 7, 2020. 21:10

Νέες εξελίξεις έχουμε μετά το βίντεο του προπαγανδιστή Αλβανού δημοσιογράφου Μαρίν Μέμα,  όπου σε αυτό μιλούσε ο Gremo Odhisea (φωτό)  που είχε δηλώσει … Έλληνας και μετά τα γύρισε σε …Αλβανός και μάλιστα έλεγε ότι φοβάται για …αντίποινα επειδή είπε περί ‘ελληνοποιήσεων’ στη Βόρειο Ήπειρο.




Γράφει το αλβανικό κείμενο:

Μετά τις δημοσιεύσεις στην εκπομπή «Gjurmë Shqiptare» του δημοσιογράφου Μαρίν Μέμα για τις δηλώσεις του Gremo Odhisea  ότι το χωριό Σωπική είναι αλβανικό, οι περιπέτειες δεν έχουν τελειώσει ακόμη.


Μετά την ακύρωση της θεώρησης από το Ελληνικό Προξενείο του Αργυρόκαστρου, η γυναίκα του τον κατήγγειλε για βία και ζήτησε από το Δικαστήριο εντολή προστασίας.


Μετά από αυτό, ο Gremo Odhisea  αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι  και να εγκατασταθεί σε ένα άλλο που προστατεύονταν, αλλά χωρίς ανέσεις υγιεινής στη Λιβαδιά.


Ωστόσο, - συνεχίζει το κείμενο- δεν εγκαταλείφθηκε από τους «Αλβανικούς Πατριωτικούς Συλλόγους» οι οποίοι του παρείχαν άμεση οικονομική βοήθεια.


Για την υποστήριξή του ανοίχθηκε λογαριασμός στο GoFundMe, όπου μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περίπου 8.000 ευρώ.


Αν μη τι άλλο, γλυκιά είναι η προδοσία.





--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr