Πρωθυπουργός Αιγύπτου: Οι αιγυπτιακές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα



Ιούνιος 25, 2020. 21:28

Ο πρωθυπουργός της αιγυπτιακής κυβέρνησης, Μοστάφα Μαντμπούλι, τόνισε σήμερα, Πέμπτη, την ετοιμότητα και το σθένος των αιγυπτιακών ενόπλων δυνάμεων να αποτρέψουν τυχόν κινδύνους στους οποίους ενδέχεται να εκτεθεί η χώρα.


Ο Μαντμπούλι είπε κατά τη διάρκεια της σύγκλησης του υπουργικού συμβουλίου της αιγυπτιακής κυβέρνησης, ότι η «ομιλία του προέδρου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, ήταν αποφασιστική και σαφής όσον αφορά το δικαίωμα της Αιγύπτου να υπερασπιστεί την εθνικής της ασφάλεια», υποδηλώνοντας την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες του αιγυπτιακού στρατού να αντιμετωπίσει τους κινδύνους στην περιοχή.


Ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι τόνισε, στις αρχές αυτής της εβδομάδας, ότι ο αιγυπτιακός στρατός είναι σε θέση να υπερασπιστεί την εθνική ασφάλεια της χώρας εντός και εκτός των συνόρων της. Αυτό έγινε όταν επισκέφτηκε μονάδες  της δυτικής στρατιωτικής περιοχής κοντά στα σύνορα με τη Λιβύη.




--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr