Η κυβέρνηση Ράμα πληρώνει τα πρόστιμα Αλβανών στην Ελλάδα



Ιούνιος 16, 2020. 23:38

Τίρανα.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, κάλεσε όλους τους πολίτες στους οποίους έχει επιβληθεί πρόστιμο από το ελληνικό κράτος, λόγω της λήξης του χρόνου παραμονής τους στην Ελλάδα, εξαιτίας του κορωνοϊού, να υποβάλλουν αίτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο για την επιστροφή των χρημάτων τους.


https://www.tatime.gov.al/d/8/45/45/1410/njoftim-per-rimbursimin-e-gjobave-te-vendosura-shtetasve-shqiptare-jashte-republikes-se-shqiperise-si-pasoje-e-situates-se-shkaktuar-nga-covid-19


Ωστόσο, ο Ράμα, στη σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα, σημείωσε ότι «λόγω της κατανόησης της ελληνικής κυβέρνησης και της προσωπικής δέσμευσης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, οι Αλβανοί με προσωρινή άδεια παραμονής δεν τιμωρήθηκαν μαζικά για ακούσια παράβαση των προθεσμιών.


Αλλά,  σε περιορισμένο αριθμό υποθέσεων έχουν επιβληθεί πρόστιμα και αυτά θα επιστραφούν από το αλβανικό κράτος, όπως επισημαίνεται.




--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr