Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020

Γιούρι Κιμ: Σαφείς οδηγίες από την Ουάσιγκτον, οι Αλβανοί πρέπει να υψώσουν τη φωνή τουςNova Media“Për sa i përket Shteteve të Bashkuara, unë kam udhëzime të qarta nga Uashingtoni që kjo të mbetet një prioritet dhe unë jam e vendosur për ta çuar përpara”. Ky është mesazhi i ambasadores amerikane Yuri Kim në lidhje me situatën politike në vend.