Σκόπια: Ο Νασέρ Ζιμπέρι φιλοδοξεί να είναι ο επικεφαλής της επόμενης κυβέρνησης




Ιούνιος 26, 2020. 21:38

Σκόπια.

Ο προταθείς για πρωθυπουργός του αλβανικού κόμματος DUI, Νάσερ Ζιμπέρι, είχε αρκετές συναντήσεις με τους κατοίκους του Τέτοβο σήμερα.


 Συναντήθηκε με δημοσιογράφους στο κέντρο της πόλης από όπου έστειλε το μήνυμα ότι η 15η Ιουλίου, αν και είναι εξίσου σημαντική όπως κάθε εκλογική περίοδος για τη χώρα, εντούτοις, έχει μια συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα.


«Για πρώτη φορά στη χώρα, εκτός από τις δύο μόνιμες δομές και τις εναλλακτικές λύσεις, παρουσιάζεται μια τρίτη επιλογή που προσπαθεί να σπάσει τον ασπρόμαυρο κόσμο που κυβερνούσε τους πολίτες μέχρι τώρα. Για τον λόγο αυτόν αντιτάσσονται στην ιδέα και τους είναι αδιανόητο να παρουσιαστεί ως μελλοντικός πρωθυπουργός ένας Αλβανός».


Ο Ζιμπέρι είπε ότι έστειλε ένα μήνυμα από το Τέτοβο για διάλογο με  τους πολιτικούς αντιπάλους του.

«Τα επιχειρήματά τους κατά αυτής της ιδέας, θα ήταν καλό να καθίσουν μπροστά στο κοινό και να τα διακοινώσουν. Ας καθίσουμε μπροστά στο κοινό και να πείσουμε τους πολίτες με τις προτάσεις, τις εναλλακτικές λύσεις και τα οράματά μας για το πώς θέλουμε να οικοδομήσουμε αυτήν τη χώρα στο μέλλον.

 Δεν θέλω και δεν θα είμαι πρωθυπουργός μόνο των Αλβανών.

 Φιλοδοξώ να είμαι ο επικεφαλής της μελλοντικής κυβέρνησης που θα συμβάλει στο να κάνει αυτή τη χώρα πιο ελπιδοφόρα, πιο ευρωπαϊκή, μια χώρα όπου όλοι θα αισθάνονται άνετα στην πατρίδα τους, δήλωσε ο Ζιμπέρι.


Zurnal.mk


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr