Αμερικανίδα πρέσβειρα στα Τίρανα: Έχουμε στενή σχέση με την αστυνομία για το οργανωμένο έγκλημα



Τίρανα- Αλβανία.

Η πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών Γιούρι Κιμ, παρευρέθηκε σε τελετή απονομής μεταλλίων σε δύο μέλη της πρεσβείας, μαζί με τον υπουργό Εσωτερικών Σαντέρ Λεσάι και τον Γενικό διευθυντή της Αστυνομίας Άρντι Βέλιου.



Κατά την ομιλία της η Κιμ τόνισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρετίζουν τη συνέχιση της στενής συνεργασίας με την αστυνομία και ενθαρρύνουν τη συνέχιση της καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος στην Αλβανία.


«Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να απολαμβάνουν στενές σχέσεις με την αλβανική κυβέρνηση, ειδικά με το Υπουργείο Εσωτερικών και την Αστυνομία του κράτους και ειδικότερα, για τη συνεργασία τους στο Περιφερειακό Γραφείο Ασφάλειας, για τη διατήρηση της προστασίας και της ασφάλειας της Πρεσβείας μας ...

Χαιρετίζουμε τη συνέχιση της στενής συνεργασίας μας με την Αλβανική Κρατική Αστυνομία και σας καλώ να συνεχίσετε την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος στην Αλβανία», είπε ο Κιμ.


Κατά τη διάρκεια της τελετής, η επικεφαλής του Περιφερειακού Γραφείου Ασφάλειας της Πρεσβείας Ζανέτ Μέγερ και ο Αντόνιο Ζαμούντιο έλαβαν μετάλλια.


Shqiptarja.com


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr