Ευχές Προέδρου Αλβανίας στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο που είχε πρόβλημα καρδιάς



«Καρδιακά προβλήματα, ο αρχιεπίσκοπος Γιαννουλάτος χειρουργείται, έβαλε δύο στεντ στην καρδιά! Μέτα: Γρήγορη ανάρρωση»


Ιούνιος 27, 2020. 23:15

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, παρουσίασε καρδιακά προβλήματα και νοσηλεύτηκε αμέσως  στο νοσοκομείο Υγεία των Τιράνων. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καρδιάς.



Τα νέα ανακοινώθηκαν από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας, όπου ανακοινώθηκε ότι ο 90χρονος Αρχιεπίσκοπος Αναστάς Γιαννουλάτος διαγνώστηκε με στένωση της καρδιακής αρτηρίας και μέσα σε μία ημέρα υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία με την τοποθέτηση δύο στεντ.


Ο Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας ανακοίνωσε ότι εντός δύο ημερών ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος θα επιστρέψει στην Αρχιεπισκοπή.


Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο,  ταχεία ανάρρωση και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συμβολή του Αναστάσιου στην ενίσχυση της θρησκευτικής αρμονίας στη χώρα.


«Εύχομαι στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάς να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στο έργο και του σημαντικού καθήκοντός του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους γιατρούς και το προσωπικό Υγείας που φρόντισαν να πάνε όλα καλά.  
Είμαστε υπερήφανοι για τον πολύτιμο ρόλο του Μακαριώτατου και της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας ειδικότερα, για την ενίσχυση της διαθρησκευτικής αρμονίας, αυτή που αποτελεί εθνική αξία και μοναδικό μοντέλο για ολόκληρο τον κόσμο ", γράφει ο Μέτα - σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα.


Shqiptarja


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr