«Μέχρι τις 31 Ιουλίου απαγορεύεται η είσοδος στην Ελλάδα για τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας»



Ιούλιος 16, 2020. 14:57

Σκόπια.

Η απαγόρευση δεν ισχύει για: Έλληνες πολίτες, άτομα που έχουν άδεια διαμονής και άτομα που ζουν στην Ελλάδα, καθώς και μεταφορά εμπορευμάτων, είσοδο ατόμων για απολύτως απαραίτητους επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για τη διέλευση νοσοκομειακών οχημάτων από το Κοσσυφοπέδιο που εισέρχονται στη Βόρεια Μακεδονία στην Ελλάδα για νοσηλεία ασθενών που ανήκουν στο διπλωματικό, στρατιωτικό ή διοικητικό προσωπικό των κρατών μελών της ΕΕ και της EULEX Κοσσυφοπεδίου.



Η Ελλάδα παράτεινε μέχρι τις 31 Ιουλίου 2020 τον προσωρινό περιορισμό όλων των αεροπορικών, σιδηροδρομικών και χερσαίων συνδέσεων με τη Βόρεια Μακεδονία, καθώς και την απαγόρευση εισόδου στο ελληνικό έδαφος σε άτομα από τη Βόρεια Μακεδονία - δήλωσε ο ανταποκριτής της MIA από την Αθήνα.


Οι περιορισμοί είναι «για προληπτικούς λόγους για την προστασία της δημόσιας υγείας από την περαιτέρω εξάπλωση του Covid-19 στην ελληνική επικράτεια για την περίοδο από τις 16 Ιουλίου 2020 έως τις 31 Ιουλίου 2020».


plusinfo.mk

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr