Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Συρία: Ρωσικός πύραυλος έλιωσε τουρκικό θωρακισμένο όχημα


Ιούλιος 5, 2020. 23:35

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κατάσχεσαν ένα τουρκικό θωρακισμένο όχημα στη Συρία και το μετέφεραν με επιτυχία στη Ρωσία. Το τουρκικό θωρακισμένο όχημα καταστράφηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης από τον Συριακό Αραβικό Στρατό.


Πρόκειται για ένα θωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού ACV-15 της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας FNSS Savunma Sistemleri A.Ş που καταστράφηκε από έναν ρωσικό πυραύλο ATGM (που χρησιμοποιείται ενεργά από τον συριακό στρατό για να αποκρούσει τις τουρκικές επιθέσεις και τους Σύρους επαναστάτες), και αυτό τεκμηριώθηκε μέσω φωτογραφιών και βίντεο που λήφθηκαν από Ρώσους στρατιωτικούς δημοσιογράφους.


Με βάση τη ζημιά, ο πύραυλος όχι μόνο κατέστρεψε το όχημα με επιτυχία, αλλά και έλιωσε την ασπίδα του, όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στη Συρία. Το  τεράστιο μαύρο σημείο στον φράκτη από σκυρόδεμα, είναι μέρος της λιωμένης πανοπλίας, το οποίο δείχνει ότι το ρωσικό όπλο είναι καλό για την αντιμετώπιση αυτών των  τουρκικών θωρακισμένων οχημάτων.

 


--

Arabic Defense

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr