Κρυσταλλοπηγή: Δεν επετράπη σε Αλβανούς να περάσουν τα σύνορα



Ιούλιος 12, 2020. 18:27

Οι Αλβανοί που είναι εφοδιασμένοι με κάρτες εργασίας 1 έτους και ταξιδεύουν με οχήματα με αλβανικές πινακίδες δεν επιτρέπεται να περάσουν στην Ελλάδα, όπως σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα αναφερόμενο στο συνοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής.



«Παρά την πρόσκληση που έγινε για εποχική εργασία από το ελληνικό κράτος, το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στην ελληνική πλευρά, αλλά τα κίνητρα αυτής της απόφασης είναι ακόμη άγνωστα. Δεν έχουν δοθεί εξηγήσεις από τις γειτονικές αρχές», σημειώνεται χαρακτηριστικά.


Ωστόσο, δεν έχουν πρόβλημα όσοι είναι εφοδιασμένοι με ελληνικά διαβατήρια και δελτία ταυτότητας, παρά του ότι ταξιδεύουν με αυτοκίνητα τα οποία έχουν αλβανικές πινακίδες.
Σύμφωνα με τελωνειακούς αυτό παρουσιάζεται σήμερα (χθες) αλλά δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την παρεμπόδιση.


Οι αλβανικές αρχές θα έχουν συνάντηση με τις αρμόδιες ελληνικές αρχές  για να επιλύσουν αυτό το αδιέξοδο, όπως σημειώνεται.


Shqiptarja.com


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr